ELAZIĞ / MERKEZ - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Yazıkonak Beldesi ELAZIĞ
Vizyon
Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; üreten ve sorun çözen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştiren ve topluma her konuda önderlik eden bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Fatih İmam Hatip Ortaokulu olarak;Yaratan’ın “Oku !” emrinden hareketle dünü, bugünü ve yarını doğru şekilde anlayan ve yorumlayan, dinî ilimlerle beraber pozitif bilimleri de en iyi şekilde bilen ve uygulayan,yaratılanı Yaradan´dan ötürü sevebilen güzel ahlaklı, inançlı, insanları seven ve insanlara faydalı olup onlara değer veren, İslam dininin güzelliklerini yansıtan, millî ve manevî değerlerini koruyan, çağın gerektirdiği bilgi donanımına sahip, kültürlü, ülkemizin ihtiyaç duyduğu, nitelikli fertler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam gün
08:30 15:05